5 důvodů proč je nákup ojetého vozu ŠKODA Superb ta nejlepší volba

Pokud uvažujete o koupi nového vozu, jistě víte, že vás čeká nejen velká radost, ale také značná finanční i časová investice. Ve výběru vozu hraje roli řada faktorů od značky, modelu a výbavy až po barvu či samotného prodejce. Takže - Proč je výhodné vybrat si ojetý vůz a nejlépe vůz ŠKODA Superb? – to jsme pro vás shrnuli do pěti nejdůležitějších bodů. 

 

1. Garantovaná kvalita ojetého vozu

Přestože si dost lidí pod pojmem ojetý vůz představí spíš dvacet let staré auto v příšerném stavu, které spíš evokuje řadu potenciálních problémů, než dobrou investici, může být jeho definice zcela jiná. Alternativu nabízejí roční a ojeté vozy s garancí ŠKODA Plus. Koupí takového vozu si můžete být jistí, že se nejedná o auto kradené, bourané, či se skrytou závadou. Pouze důkladně prověření prodejci se mohou stát partnery programu ŠKODA Auto Plus, u takového prodejce se tedy nemusíte bát špatného nákupu a můžete se plně soustředit na výběr ideálního vozu.

 

2. Skvělá výbava za dobrou cenu

Toužíte po novém luxusním vozu s náročnější výbavou, ale omezuje vás cena nového vozu? Odpovědí může být roční či ojetý vůz ŠKODA Superb. Auto roku 2016 je dostupné v mnoha variantách, a to právě i v autobazarech, díky tomu může oslovit jak jedince, kteří chtějí luxus a výkon, tak i ty kteří hledají praktický rodinný vůz, který nabídne prostor a úsporný provoz, a to za příznivou cenu.

 

3. Široká síť servisů

Jak jistě víte, náklady (finanční i časové) na provoz vozu neovlivňuje pouze jeho spotřeba. Čas od času je potřeba navštívit autoservis, ať už kvůli preventivní prohlídce, nebo i kvůli opravám různého rozsahu. Díky velké oblibě vozů ŠKODA u českých řidičů, mají autorizované servisy ŠKODA v České republice široké zastoupení. Nemusíte se tedy bát, že byste svůj Superb museli vozit nepříjemně daleko, nebo ho svěřit neprověřenému servisu.

 

4. Dostupnost autodílů ŠKODA 

Jeden z hlavních důvodů, proč jsou vozy ŠKODA tou nejlepší volbou, je dostupnost a cena jejich náhradních dílů. Riziko, že budete vy nebo vaše rodina týdny nepojízdní kvůli čekání na nový díl, nebo že se oprava vozu vyšplhá na nepříjemně vysokou sumu, se tak značně minimalizuje, a to i v případě luxusnějších modelů jako je právě ŠKODA Superb.

 

5. I nákup ojetého vozu si můžete užít!

A nakonec to nejlepší! Nákup ojetého auta má většina z nás spojený se zaprášeným rozlehlým parkovištěm ověšeným vlaječkami a asistentem, který se snaží prodat cokoliv komukoliv.

Díky vzrůstající oblíbenosti se situace kolem prodeje ojetých aut značně změnila! Prodejci se snaží držet krok s poptávkou a nabízet služby navíc. V případě prodejce Auto Opat, který se specializuje i na prodej ojetých vozů ŠKODA Superb, to znamenalo vybudování nového showroomu, kde můžete v pohodlí klasických autosalonů vybírat z až 300 ojetých a ročních vozů a získat tak téměř nový vůz – třeba právě Superb – a to i bez akontace, ale vždy se zárukou ŠKODA Plus

 

Jak vidíte i nákup ojetého vozu může znamenat luxusní a pohodlný zážitek, stačí chtít tu nejlepší kvalitu za dostupnou cenu.

 

Autodoplňky ŠKODA

© 2014 - 2022 Copyright


Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. POKUD S TÍM NESOUHLASÍTE TENTO WEB NEPOUŽÍVEJTE! Další informace

like

auto