Bude Superb oblíbenější, než Nové Fabie?

U Fábií v nejnovější verzi si automobilka Škoda vyzkoušela, jak bude veřejnost reagovat na nový koncept automobilů, kdy jsou stranou oblé a zakulacené tvary a jsou nahrazovány ostrými a výraznými liniemi. Právě Nové Fabie naznačily jako první, kam bude směřovat konstrukční vývoj této značky v následujících letech. A třetí generace verze Superb to jednoznačně potvrzují. Dokonce karoserie a celkový design je u veřejnosti považován, za propracovanější a elegantnější, než u zmiňovaných Fábií. Překonají snad vozy Superb oblibu Fábií?

 

Nové Fabie svou vysokou oblibou překvapily

Již tradičně se nové vozy značky Škoda těší u zákazníků vysoké oblibě a popularitě. U nových modelů s novým konceptem ale není nikdy nic předem jisté. I ti největší optimisté tak museli být překvapeni, jak se široké veřejnosti zamlouvá nový koncept s ostrými rysy u nově nabízených modelů. A jestli je Superb považován za elegantnější, než Fabie, kdo ví, jestli nebude ještě oblíbenější.

Každý model reprezentuje jinou kategorii

Přímé porovnání Fabií a vozů Superb ale není na místě. Každý typ totiž reprezentuje odlišnou automobilovou třídu. Zatímco Nové Fabie se řadí do nižší střední třídy, Nová Škoda Superb se řadí na vrchol automobilové střední třídy. V mnoha ohledech tuto třídu dokonce převyšuje. Každý druh je tedy určen pro jinou cílovou skupinu zákazníků. Vzhledem k tomu, že o automobily nižší střední třídy je tradičně větší zájem, asi se nedá přepokládat, že vozy Superb je v prodejnosti výrazně překonají.

Zájem v tomto roce bude vysoký

Už nyní je ale téměř jisté, že o Nové Superb 2015 bude v tomto roce opravdu vysoký zájem. Podle průzkumů jsou tyto vozy u veřejnosti opět vnímány velmi pozitivně a dokonce s obdivem. Dá se tedy předpokládat, že ve své třídě budou vozy Superb konkurovat všem značkám. Všechny generace vozů Superb, včetně té třetí, lze vidět v mladoboleslavském muzeu Škodovky. Detailní informace o této výstavě můžete najít v tomto článku.

 

Autodoplňky ŠKODA

© 2014 - 2022 Copyright


Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. POKUD S TÍM NESOUHLASÍTE TENTO WEB NEPOUŽÍVEJTE! Další informace

like