Dálniční policisté mají 7 nových speciálů ŠKODA Superb 3,6 FSI V6 4×4

Vedení policejního prezidia v poledne převzalo sedm nových služebních vozidel ŠKODA Superb 32,6 FSI V6 4×4.

Nové dálniční speciály v civilním provedení pořídila Policie ČR v rámci obměny stávajícího vozového parku určeného k výkonu služby speciálně na dálničních odděleních. Nahradí tak některá z vozidel VW Passat R36.

Nové vozy z rukou zástupců společnosti ŠKODA AUTO převzal náměstek policejního prezidenta pro ekonomiku plk. Ing. Petr Petřík. Slavnostního předání se v Zákaznickém centru v Mladé Boleslavi zúčastnil i ředitel ředitelství služby dopravní policie Policejního prezidia ČR plk. Ing. Tomáš Lerch.

Nová policejní vozidla se zrychlením z 0 – 100 km/h za 6,4 sekundy a maximální rychlostí 250 km/h tak budou sloužit policistům v Rudné u Prahy, Nové Vsi, Poříčanech, Ostrově u Stříbra, Velkém Beranově, Ivanovicích na Hané a Podivíně.

Po vozidlech typu Volskwagen Passat R36 a B7 jsou tak vozidla ŠKODA Superb dalším nástrojem pro odhalování a postihování toho nejnebezpečnějšího chování řidičů, se kterým se v dálniční síti setkáváme. Výhodou pro plnění úkolů skrytého dohledu na bezpečnost silničního provozu je, že automobily tohoto typu jsou na českých silnicích k vidění poměrně často.

Zdroj: policejnidenik.cz

Tagy: 

Autodoplňky ŠKODA

© 2014 - 2022 Copyright


Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. POKUD S TÍM NESOUHLASÍTE TENTO WEB NEPOUŽÍVEJTE! Další informace

like

auto