ŠKODA Superb - Nová éra: Láska k dokonalým detailům

Díky atraktivnímu designu se třetí generace modelu Superb stává zářivým šperkem v automobilové střední třídě. Krátce před světovou premiérou, která se odehraje 17. února v Praze, odhaluje ŠKODA AUTO první detaily exteriéru nové vlajkové lodi. Ta působivě a nekompromisně dokazuje vysoké designové ambice značky. Představené detaily a zpracování svědčí o maximální preciznosti a lásce i k těm nejmenším detailům.

​Nová ŠKODA Superb nadchne svým nezaměnitelným exteriérem s výrazně konturovanými plochami, sochařsky dokonalými tvary a elegantními liniemi od přídě až po záď. V souladu s požadavkem na špičkovou konstrukci vrcholného modelu značky ŠKODA, působí až do posledního detailu vybroušený vůz preciznějším, ambicióznějším a expresivnějším dojmem než kdykoli předtím. Pozornost si získá mimo jiné velmi výrazná grafika světel, prvotřídní zpracování a originální využití geometrického tvaru trojúhelníku a trojrozměrných kontur, které zdůrazňují charakter vozu a odvolávají se na tradiční řemeslný um českých sklářů.

Slavnostní světová premiéra nové generace modelu ŠKODA Superb se koná 17. února ve Fóru Karlín v Praze. Proběhne za účasti zástupců světových médií a dalších významných hostů z koncernu Volkswagen, ŠKODA AUTO i představitelů politického, ekonomického a společenského života.

ŠKODA Superb představuje již od roku 2001 vrchol modelové palety značky ŠKODA. Dosud (stav k: 31. 01. 2015) dodala automobilka svým zákazníkům více než 700 000 vozů první a druhé generace modelu Superb, který se tak zařadil mezi nejoblíbenější vozy střední třídy..


Další fotografie nového superbu: http://superbauto.cz/skoda-blog/skoda-superb-3

Tagy: 

Komentáře

Vypadá nádherně

Od majkloos --

BMW X6 2015

Autodoplňky ŠKODA

© 2014 - 2022 Copyright


Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. POKUD S TÍM NESOUHLASÍTE TENTO WEB NEPOUŽÍVEJTE! Další informace

like

auto